Tjenester ved vårt verksted

Bestill time i dag

Lakkering

Billykt på rød bil

Utvendig lakkering

På tide å gi bilen ny glans? Steinsprut, skarpe kanter og hærverk er helt vanlige årsaker til at man får en ripe i lakken. Med tiden kan også billakken se gunsten ut. En runde med hel eller delvis lakkbehandling vil gi bilen sin opprinnelige glans tilbake. Vi utfører lakkforsegling med produkter av svært høy kvalitet.

Innsiden av en bil

Innvendig lakkering

Også på innsiden av bilen kan det oppstå riper som følge av nøkler, vesker og andre gjenstander man har med seg i bilen. Dette kan vi enkelt fjerne for deg med innvendig lakkering.

Hjulstilling

Bilens hjulstilling er noe som bør kontrolleres jevnlig. Dette for å forhindre både ulykker og slitasje på dekkene. Vi sørger for at bilens hjul har en optimal innstilling, slik at du trygt kan ferdes på veien igjen.

Dekkhotell

Har tiden kommet for å skifte til sommerdekk eller vinterdekk? Vi er alltid godt forberedt i disse sesongene, slik at vi kan yte raskest mulig service for våre kunder. Lever bilen til dekkskift hos oss, og få den tilbake innen en time. Dekkene kan du oppbevare i vårt dekkhotell til neste sesong!

EU-flagg på lær

EU-KONTROLL

I Norge må biler EU-kontrolleres hvert andre år. Dette for å forsikre at bilen med trygghet kan ferdes på europeiske veier. Vi avdekker eventuelle mangler og feil, gir deg et tilbud på eventuell oppretting, og fikser det for deg om du ønsker det.

Nærbilde av gammel motor

Service

Har varsellampene begynt å blinke på dashbordet, eller er det noe som ikke fungerer som det skal? Vi hjelper deg med alt innen bilservice, som blant annet:

  • AC-service

  • oljeskift

  • bremseskift

  • feilsøking

  • generelt vedlikehold